×

Waarschuwing

The form #1 does not exist or it is not published.

A day not to forget….

Bijna grenzend aan de perfectie….dit is bij velen de gedachte bij het terugblikken op wat zich zaterdag in sporthal “ Den Averul” afspeelde.  Mogen we van superlatieven spreken…ik zou zeggen “zeker weten”.
Een zaal als een echte schouwburg, een wedstrijdplatform dat aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen voldeed, een voltallige internationale jury, een volledig digitale puntenberekening en volledig geregistreerde time-of-flight.  Neem daarbij een tijdsschema waar we op het einde van de rekening nog drie minuten tijd over hadden en een mix van aangepaste muziekjes tijdens de finale. Kortom zo moet een ideale wedstrijd er uit zien.

Bij elk menu heb je dan nog de hoofdingrediënten: nl 24 super gemotiveerde teams uit vier verschillende landen met als uitschieter een team dat helemaal van uit Letland onze gemeente vond. Een zeer hoge kwaliteit van verschillende teams stond daarbij in om als toetje een finale neer te zetten waar de honderdsten van de punten uiteindelijk slechts bij de laatste springer de winnaar bepaalden. Het orgelpunt van deze editie was ongetwijfeld de allerlaatste reeks neergezet door Reda Messatfa uit Levallois (nabij Parijs) die daarmee zijn team “Le sporting club de Levallois”  de zelf vervaardigde beker met vier keramische beeldjes  (een huzarenstukje van Bieke, Marie en Sara) in de wacht sleepte.

Ons eigenste team 1 moest uiteindelijk met slechts iets meer dan één punt de duimen leggen voor Oostende, vooral omdat Simon die slechts 1 week de trainingen had hervat na zijn blessure, nog niet top was en zowat 2 punten moeilijkheid minder draaide. Niet getreurd echter, het was een fantastisch podium met Levallois, Alkmaar (zij wonnen de vorige editie) en Oostende op 1, 2 en 3.

Met dank aan alle sponsors, sympathisanten en medewerkers en natuurlijk aan allen die erbij waren. Tot ergens in oktober 2013 voor de vijfde editie van onze onovertroffen ‘Golden River Team cup’.
Special thanks to: Nathalie Pontignies die met haar schilderij deze Golden River cup vereeuwigde in het project dat onze Phil altijd weer uit zijn brein weet te toveren: “Sp.art” is de filosofie,  meer verduidelijkt : sport en art, een samenhang van kunst en sport.

Chapeau!
Lipi

Results of the 2011 edition:

Pers - Video coverage WTV:


The Wall : "Sp.art"


Photos:

 

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­