×

Waarschuwing

The form #1 does not exist or it is not published.

Formaldehyde 

Sterk water voor sterk staaltje. De werkgroep die om de twee jaar zowat acht maanden zoet is met de organisatie van de "Golden River Team cup" is een ploegje dat we graag op sterk water zouden willen zetten om elke twee jaar uit de pot te halen om opnieuw hun sterk ding te doen. Een draaiboek van ettelijke pagina's, tegenwoordig enkele megabites dus,  is zowat de leidraad van het hele gebeuren. Van sponsoring, chocomousse maken, vlaggen laten bij maken in Waregemstad, sonsorisatie en tabletjurering, van videoschermen, opmarsmuziek, time of Flight detector tot het schenken van een pintje. We kunnen nog een paar minuten doorgaan met opsommen, maar niets wordt in het draaiboek overgeslagen. Honderden telefoontjes en contacten worden gemaakt en aangesproken.

Als op het einde van de rit, de voorlaatste vergadering nog maar een vijftal puntjes nog rood kleuren op de fiche, dan zijn dat de dingen die de dag zelf nog in orde komen.

Crew

Elk festival heeft zijn crew, zijn losse medewerkers, zij die er graag bij zijn en daarvoor belangeloos hun bijdrage leveren door er te zijn, en waar nodig in te springen,en ook dat gaat van pintjes tappen, over fruit snijden, koffietafel voor de jury klaarzetten, over vips begeleiden naar hun "voorbehouden plaats", schragen en tafels afhalen, de vloer beplakken, ons sp.art project helpen verwezenlijken. Wat Engels, Frans en Hollands praten om de atleten tijdig op hun juiste plaats te krijgen, zakjes met aandenkens klaarmaken en uitdelen, medailles helpen uitreiken. Zelfs een extra briefingsvergadering slaan ze niet over. Het belangeloos meehelpen, 't is een schone deugd. Vlaanderen kent zijn gelijke niet in het vrijwilligerswerk en dat is toch fantastisch. Alles voor Lenig en vlug denken die mensen. 't Is lovenswaardig en ongelooflijk geapprecieerd.

WK koorts 

't Is binnen, 't is officieel, we hebben weerom iemand die op het hoogste niveau van onze wereldbol mag deelnemen. Tot op heden heeft Simon op papier het hele jaar door de beste papieren weten voor te leggen. Papieren mag je hier als een fysieke inspanning verstaan, want Simon presteerde dit jaar zeer regelmatig op het hoogste niveau, was laureaat op het Belgisch kampioenschap, had de week ervoor op de Franse Halve finale ook al zijn hoogste moeilijkheidscore behaald en zette een Belgisch record in puntenaantal neer. Hij had ondertussen al drie keer de B-norm behaald en zette daarbij nog twee keer de A-norm neer. Niemand deed beter in het Belgisch kamp. Hij verdient daarom dubbel en dik zijn ticket halverwege november naar Sofia in Bulgarije. De bedoeling is natuurlijk de "steady-line" door te zetten en er weerom de beste Belgische atleet te worden, hopelijk met een ranking in de voorste helft van het deelnemersveld. Dit zal niet eenvoudig zijn, want Chinezen, Russen, Fransen, Canadezen, Japanners en Duitsers maken meestal het mooie weer in deze gigantenstrijd. Maar we zijn goed bezig, nu nog een dubbel trainingsschema afwerken om stress – en krachtbestendig te zijn om met nog grotere zekerheid de reeksen aan te kunnen. Go for it.

Rolls Royce

Spreekt altijd tot de verbeelding. Net als de Ferrari, zowat het onmogelijke om in je leven te bereiken, laat staan er nog maar eens mee te mogen rijden. We hebben er eentje gekocht, de Rolls Royce van de trampolinetoestellen. Deze is nog maar enkele maanden uit en we vonden dat we als toonaangevende vereniging in onze sporttak niet mochten achterblijven. Met de komst van onze nieuwe hal zijn we zelfs een beetje laat met deze nieuwigheid, maar ja er waren andere katten te geselen vorig jaar. We vonden nog, met de steun van wat extra-sportievelingen en met een duwtje via de subsidies van de stad en van de regio Nord-Pas-de-Calais, wat budgetten om bij het begin van het nieuwe seizoen een bestelling te plaatsen. Jammer dat de leveringstermijn 6 weken bedroeg,en we zijn benieuwd of de ons beloofde termijn juist zal zijn om net in de week dat onze Internationale wedstrijd doorgaat het toestel binnen te krijgen. Dit zou een super zet zijn en een enorme “boost” voor onze springers. Laat de “Ultimate”, zo is deze Rolls Royce trampo genoemd, maar overkomen. We kijken er naar uit ook al is dit een hap van zowat 9000 euro uit ons kaske.

Onze kalender:

26 oktober ’13               Internationale Golden River Team cup in Beveren-Leie

31 oktober:                 Eerste selectieproef voor het Europees kampioenschap in Beveren-Leie

1 november                 test voor onze jongeren Rijsel

2 november                 recyclage jury Franrkijk in Wattrelos: lesgever Philippe

6-10 november           WK trampolinespringen in Sofia Bulgarije: Simon doet mee

10 november               BOT finale in Brasschaat

30 november               Teamkampioenschap van Frankrijk in Lons le Saunier: wij doen mee  

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­