×

Waarschuwing

The form #1 does not exist or it is not published.

Big Event…

‘ t Is weer zover, de vijfde keer al dat we ons opmaken voor onze eigen Internationale Golden River Team cup. Bekijk de achterflap van dit Beverblaadje en u ontdekt meteen dat wij weer grootse plannen kweken. Ons draaiboek vertoont al ezeloren op de hoeken van de blaadjes, maar organisatorisch zijn we voor 90 % al klaar, nu is het nagelbijtend afwachten of we ons streefdoel van 32 ploegen kunnen halen en of we naast de vier steeds weerkerende landen ook nieuwe vlaggen mogen ophangen in onze wedstrijdtheater. Spring maar eens binnen op  26 oktober, entree is gratis.

Ultimate

Dit is de naam van het nieuwste springtoestel dat de firma “Eurotramp” heeft ontwikkeld. Vanaf oktober prijkt er eentje in onze trampolinezaal. Daarvoor zijn centen nodig, dat weet iedereen. Zaterdag 12 oktober is iedereen uitgenodigd om naast de lekkere smaak van minstens 25 kazen, overgoten met een fruitige zongeblakerde Spaanse wijn, mee te helpen om onze financiën gezond te houden en ons een beetje vooruit te helpen met de verdere modernisering van onze springhal.

Afspraak vanaf 19 uur in ’t Klokhuis. Kaarten via de leden of aan de deur.

Verder….

Alle informatie betreffende de “5° internationale Golden River Team cup” op de achterzijde van het fameuze Beverblaadje. Onze wedstrijd is gesteund door menig sponsor en mecenas en met een flinke duw van onze Stad in Galop, Waregem, in interactie met de provincie West-Vlaanderen. Van uitstraling gesproken….

Kalender:

12 oktober                         zoveelste kaas- en wijnavond in ’t klokhuis

13 oktober                         “Belgian Open Trampoline” wedstrijd in Hoeilaart

26 oktober                         5° Internationale Golden River Team cup in Beveren-leie : org. Lenig en Vlug

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­