×

Waarschuwing

The form #1 does not exist or it is not published.

Gonzen van bedrijvigheid

’t Is weer één en al bedrijvigheid binnen onze vereniging, nieuw seizoen, leden lijsten, inschrijvingen, verzekering, sponsoring zoeken, contracten afhandelen en bestuurs- en team- en trainersvergaderingen volgen elkaar op. Maar ’ t startschot is gegeven en onze trainers zijn alweer drie-vier weken bezig. Er is heel wat geschuif binnen de trainingsmogelijkheden om iedereen ofwel ecologisch tot aan de sporthal te kunnen brengen (carpooling tussen heel wat gezinnen) of om de juiste trainingsstonde te vinden tussen de muziekles, het paardspringen en de danscursus. Kinderen weten niet meer waar hunne kop staat, maar die chauffeurs kopen best een voorgeprogammeerde GPS om overal tijdig en zonder blutsen, zelfs via de sluipwegen onze sporthal te vinden. Ons trainersteam is uitgebreid tot 10 mensen die elk hun sterke punten naar voor brengen om ons team weer hoog te laten scoren.

Waar is de tijd dat we zelf nog volop sprongen en er alleen voor stonden, maar toen waren we nog niet met zovelen en was alles nog niet zo ingewikkeld. Je ging de sleutel op eender welk tijdstip bij “Annie van ’t stadhuis” halen, je stak de lichten aan in de oude kerk, en je kon eraan beginnen. The times, they are changing.

Indian summer

Was er wel een zomer dit jaar, niemand die daar iets heeft van gemerkt. Frank Deboosere , noch Sabine Hagedoorn konden er met geen enkele spreuk of geestigheid iets aan verbloemen. Er was geen warm seizoen op ’t juiste moment. The times, they are changing, denken er al velen. Ons wacht nu alleen maar een hopelijk mooie “Indian summer, met in alle tinten en geuren verkleurende bladeren, vallende kastanjes en eikennootjes, overal hangende spinnenwebben en onder dubbel wolkendek inslapende zonnegloed. Tijd voor nagenieten, eventueel nog eens een kampvuurtje stoken, maar vooral van de zomer in een glas wijn, een gerijpte vrucht of een belegen stukje kaas. Dat is wat we willen aanbieden op onze jaarlijkse “supergezellige Kaas – en wijnavond” van 15 oktober aanstaande.

’t Klokhuis is weer restaurant met vier sterren, met een lekkere Spaanse wijn, een ressorke als aperitief en een keuze van minstens 24 verschillende soorten kazen, dit u aangeboden in een sfeervolle zaal met vrienden en kennissen. Tijd voor een avondje samen met Lenig en Vlug.

“Doen” durven we stellen, maar bestel tijdig uw kaarten of reserveer een tafel voor de hele familie. Voor meer info: www.lenigenvlug.eu. Deuren openen vanaf de zevenen in de avond.

Internationale “Golden River Team cup” trampolinespringen

Bekijk even de achterpagina van ’t Beverblaadje en je weet direct dat wij met iets groots bezig zijn. Momenteel zijn we de enige vereniging in ons land die een internationale cup durven organiseren. We hebben, met ons schitterend ICT team, ondertussen een volledig eigen uniek ontworpen elektronische puntenregistratie  ontwikkeld en zullen voor het eerst een ‘time of flight’ systeem toepassen binnen de competitie. Internationaal is dit al twee jaar officieel in gebruik, maar dit wordt dus hier in ons klotelandje een echte maidentrip. De tijdsduur dat de springer in de atmosfeer vertoeft tijdens de oefening wordt via elektronische lasertechniek (twee toestelletjes die aan de trampoline worden bevestigd) opgenomen en aan de score toegevoegd. Trampolinespringen is nu eenmaal in de hoogte en dat wil men nu laten meetellen in de score. Iets waar wij al lang achter stonden is nu werkelijkheid. Hopen maar dat de stroom niet uitvalt.

Agenda

1 oktober 2011  BOT competitie interclub in Bornem
15 oktober 2011     Kaas & Wijn avond in ’t klokhuis ten voordele van Lenig&Vlug
22 oktober 2011 Vierde “Golden River Team cup in onze sporthal

 4e Golden River Team Cup

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­