×

Waarschuwing

The form #1 does not exist or it is not published.

De eerste…

’t Zit in ons gebakken, willen winnen, willen de eerste zijn en zelfs om te drinken op een nieuw en beloftevol jaar, ook daar waren we op 2 januari de primussen met onze zeer geslaagde en gesmaakte  nieuwjaarsreceptie. ’T Is een jaar vol nieuwe beloftes, onze jeugd moet doorbreken en daar staan ze echt voor te popelen. Volgens onze politici moet tegen eind dit eigenste jaar ook de eerste steen er liggen van onze sporthaluitbreiding, “une salle spèce” zeggen ze in Frankrijk. Een trainingshal louter voor de trampoline, waar onze toestellen mogen blijven staan en waar we extra voorzieningen kunnen installeren om de toekomst nog intensiever en beter op sportief vlak te kunnen waarmaken.

Rik Soens lichtte, tijdens een inderhaast bijeengeroepen vergadering een weekje later met alle belanghebbenden, een tip van de sluier op. Hij verzekerde dat de stad Waregem dit uitzonderlijk project in een recordtempo wil afwerken, zodat we tegen onze volgende “internationale Golden River Team cup” in 2012 al de nieuwe zaal kunnen in gebruik nemen. We  willen bewijzen, aldus Rik, dat ook stedelijke projecten net zoals in de privé een vrij snelle uitvoering kunnen kennen. Duimen dus en daar klinken we op.

 

Onder stoom komen…

’t Was moeilijk bij het echte barre winterweer om onder stoom te komen. De wegen lagen er erbarmelijk bij; een slee was het beste vervoermiddel en de auto’s schaverdijnden over de witte asfalt. In Frankrijk werden prompt alle wedstrijden van het weekend van 10 januari afgelast. Daar nam de federatie niet de verantwoordelijkheid om kinderen van verschillende gezinnen verplaatsingen te laten maken in clubverband of met wagens van vrijwillige ouders. Alle mogelijke jeugdwedstrijden werden aldus verplaatst. Onze uitstap met de jongeren naar Compiegne werd aldus uitgesteld. Datzelfde weekend moest iedereen in Belgie wel de baan op voor het West-Vlaams kampioenschap in Ingelmunster. Geen compassie dus van de Gymfed. Enkele Limburgse clubs zegden wel af en met reden denken we zo. We hebben ondertussen weeral wat flinke podiumplaatsen en medailles vast,( Marie, Wolf, Sara, Annabelle, Jolien , Simon en Valerie vielen al in de prijzen) maar ’t is nog vroeg op ’t seizoen en we moeten nog roderen. Eenmaal op kruissnelheid zal de recolte voor lenig en vlug zoals weleer weer indrukwekkend kunnen zijn. Blijven trainen dus.

  

Aftellen 

Het trainersteam heeft al ‘ t een en ’t ander uitgerekend. Als de “ salle spèce” er tijdig komt dan moeten we zowat nog 190 keer de trampolines openzetten en dichtplooien. Een karwei die telkens zowat 20 minuten in beslag neemt, met ander woorden , we winnen zowat 60 trainingsuren op een jaar met die trainingshal. Dat betekent evenzeer op maandagavond gegarandeerd een half uur eer naar bed, want om op maandagavond om 22 uur steeds paraat te staan tot de minivoetbalploeg uitgespeeld is om dan uit je luie zetel nog te kruipen om de toestellen voor de training van dinsdag nog klaar te zetten…  ‘ t is een zware klus. Elke week zijn we dus een weekje dichter bij de eindstreep.

  

Oproep

Onze feestkalender van ons jubileumjaar is halverwege afgescheurd. We zijn een standbeeld rijker, de team cup was een ongeëvenaarde belevenis, onze nieuwjaarsreceptie gaf ons nieuwe sporthaldromen …. En dan, dan gaan we het tweede half jaar feesten tegemoet. Eerst is er onze oud-leden fuif in maart en dan nog de eindshow op 3 juli. Ondertussen zijn enkele doorduwers bezig met een Lenig&vlug jubileumboek samen te stellen. Er zijn ongelooflijk veel dingen voorgevallen die memorabel zijn voor de club. Heel wat ouders wonen nog in Beveren maar hun zonen en dochters zijn ongetwijfeld uitgewaaierd naar andere streken. Als ze in ’t weekend op bezoek komen, vertel hen over de club en zij zullen ongetwijfeld dingen ophalen van vroeger. Laat de memorie weer tot leven komen en stuur via mail al uw fantastische verhalen die jullie met de club mochten beleven door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet ben jij dan de winnaar van ons eerste exemplaar van onze feestuitgave.

Laat ons bovendien je mail-adres weten zodat we je van alle wel en wee van de club op de hoogte kunnen houden.

 

Vriesweer en koudegolven… 

Lekker rond de stoof of aan de haard en dan heb je zin in….natuurlijk de overheerlijke artisanaal gebakken pannenkoeken van Lenig en vlug. Ze komen weer langs onze jongeren. Een belleke aan de deur op zaterdag 6 februari zal direct een belleke doen rinkelen.” ’t Zijn die gasten van de springclub met hun pakskes pannenkoeken”. “Be prepared”, hou dat portemonneken klaar en steun onze jeugdige club. Elke euro wordt flink in onze jeugd geïnvesteerd. Merci op voorhand hoor.

 

Kalender 

31 januari                                finale de zone Nord in Le portel

6 februari                                pannenkoekenactie ten voordele van Lenig & Vlug

21 februari                              verplaatste selectieproef  zone nord in Compiegne

27 februari                              internationale Niederrhein cup in Kempen (Duitsland)

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

­