• Rouen 2016

  Rouen 2016 - geen wedstrijd, wel fotosessie ... 

 • Gravelines 2016

  Gravelines 2016 - tussen twee wedstrijden door .... 

 • BOT Bierbeek 2016

  BOT Bierbeek - en nu even allemaal serieus kijken ....

 • Championnat de France Belfort 2015

  Championnat de France - Belfort 2015 - intermezzo .... 

 • Antibes 2015

  Antibes - mei 2015 - Division Nationale - afterparty....

 • Vannes 2015

  1/2 finale Nord - Vannes 2015

 • Boulogne 2015

  Boulogne-sur-Mer - maart 2015

De oude vulkaan "le Puy de dôme " mag dan al ettelijke millennia uitgespuwd zijn, wat lenig en vlug, alias Wattrelos, op de Franse kampioenschappen in Clermont-Ferrand aan aswolk teweeg bracht mag tot de verbeelding spreken. We hadden er maar liefst 19 individuele springertjes die zich geselecteerd hadden en 7 synchroonkoppels. Zich selecteren op zich is al geen sinecure, maar er dan nog zo fantastisch presteren, daar hadden we de lavagoden blijkbaar op het goede moment voor aangesproken.

Geen enkele springer heeft gefaald, een unicum met zo'n talrijke bende, allemaal minstens twee keer hun reeks uitspringen en voor de meesten ook de finale nog meepikken en er glansprestaties neerzetten, dat is voor de trainers een ongelooflijke luxe. We stonden momenteel vierde op de ranking van de clubs maar na dergelijke glansprestaties wachten we ongeduldig af waar we uiteindelijk op 't einde van het sportjaar beland zijn.

Synchroonspringen: Finaleplaatsen voor Pauline en Marie, voor Zara en Renée, voor Jolien en Marie, voor Lisa en Meredith, voor Elouise en Louise en voor Stijn en Simon. Franse kampioen 2011 werd onze ploeg Jolien en Marie bij de beloften.  Lisa en Meredith klopten in extremis nog onze grootste concurrenten uit Levallois.  Medailles waren nog weggelegd voor Pauline en Marie en Lisa en Meredith beiden in hun categorie Zilver.

Individueel: Finaleplaatsen voor Pauline, voor Renée, voor Lisa, Meredith en Jolien, voor Sara, Laura en Joni.
Marie was onklopbaar bij de avenirs (officieus Franse kampioene) en medailles voor Lisa, Pauline ook beiden zilver.
Simon, als enige senior van onze ploeg verbaasde iedereen met zijn nieuw wedstrijdrecord van 14.4 maar moest na een iets mindere eerste reeks vrede nemen met een 11 de plaats. Maar ook dat is een ongelooflijke prestatie met al die klasbakken (22 deelnemers bij deze indrukwekkende categorie waarvan 8 uit de Franse nationale ploeg).
't Seizoen is daarmee voor dit sportjaar ten einde, 't is een lang seizoen geweest maar oh zo mooi , want het kampioenschap van Frankrijk is voor ons nog altijd het ultieme streven. In een hall van zowat 6000 zitplaatsen, in een ambiance om "u" tegen te zeggen en met zoveel jovialiteit en toch sportieve rivaliteit, een ideale sfeer om er echt de beuk in te gooien en super te presteren, dat zijn de ingrediënten die het voor onze ploeg zo waardevol maken om erbij te zijn geweest. Clermont-Ferrand was en blijft voor ons weer eens "incroyable mais vrai".
“Allons enfants de la Belgique”  is voortaan ons lijflied, Leterme achterna.

Resultaten

Video's

{auto height="488" alt="" plbottom="true" plsize="200" autoscroll="true"}Championnat de France 2011.xml{/auto}

Foto's

vzw Lenig en Vlug

 
Contactpersoon
Adres:
Turn- en Trampolineclub
Grote Heerweg 87
8791 Beveren-Leie

Telefoon: +32 (0)56 719295

Gegevens: BTW: BE 0449.285.588
Rekening Crelan: BE18 8600 1339 4365 (SPAA BE22)

Adres van de SPORTHAL
"Den Averul"
Koning Albertstraat 18
8791 Beveren-Leie
 

 

Dit is een ongeldig emailadres.

Vul een onderwerp in.

Vul uw bericht in.


Invalid Input

­